Lány labdarúgóink megyei középiskolai bajnokok

Az MLSZ a középiskolások részére szervezi meg a Fair Play Cup elnevezésű kispályás bajnokságot. Csapatunk hétről-hétre készül Sárfi Noémi tanárnő vezetésével.

Az idei évben is Vépen került sor a megyei döntőre. Kollégiumunk a nehezebb csoportba került, a mi csoportunkban négy csapat volt, a másikban csak három. Az első mérkőzésen a Horváth Boldizsár SZKI ellen nyertünk 1-0-ra, majd a Bolyaisokat győztük le 5-0-ra. A csoportdöntőben 2-1-re vertük a vépi csapatot annak ellenére, hogy a hazaiaknak jelentős szurkoló tábora volt. A megyei döntőt a másik csoport győztesével, a Kanizsai gimivel vívtuk. A találkozó 0-0-ás eredményt hozott, hetesek következtek, csak a negyedik körben dőlt el a bajnoki cím sorsa. Mi nyertünk! Jön egy tavaszi forduló is, hogyha ott az első két csapat között leszünk, akkor mehetünk az országos versenyre. Dicséret illeti a csapat tagjait: Bellovics Auróra, Csiki Hanna, Hajtó Antónia, Horváth Viktória, Kovács Rebeka, Nagy Liliána, Németh Liza, Pupos Veronika, Szekér Réka, Varga Noémi.

Sárfi Noémi tanárnő feladata, hogy tavaszra tizenegyedik játékost is kineveljen, akkor mehetünk nemzetközi mérkőzésekre is. A győzelem esélyével léphetnénk pályára Andorrában és Luxemburgban is...

Szerző: 
Török Miklós
Címkék: