Lezárult a kollégiumi ping-pong bajnokság

A Herman Ottó SZKI kollégiuma ping-pong házi bajnokságot hirdetett 2015 tavaszán. A versenyre jelentkeztek általános -és középiskolások, fiúk és egy leány egyaránt, 5. osztályostól a 12. osztályos tanulóig. A beérkezett nevezések alapján április 20-án volt a sorsolás, amelynek során a 36 jelentkező 9 csoportba került. A továbbjutás körmérkőzéseken dőlt el. Minden csoport első helyezettje és a 7 legjobb csoportmásodik jutott az egyenes kiesési szakaszba.

A mindvégig sportszerű versenyen izgalmas mérkőzéseket, nagy küzdelmeket, hosszú labdameneteket, ravasz szervákat, nagy leütéseket, látványos nyeséseket láthattunk. A szurkoló tanulóink közül sokan kaptak kedvet ehhez a szép sportághoz.

A négyes döntőbe Petró Balázs, Horváth Márk, Labát Krisztofer és Debreceni Zalán jutott, akik izgalmas meccseket játszottak egymással. Végül Horváth Márk (10.o) és Debreceni Zalán (6.o.) döntötte el a végső sorrendet. A szépszámú közönség előtt lejátszott nagy csatában Debreceni Zalán nyert, így az egy hónapon át tartó csatában ő szerezte meg az első helyet.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre a kollégium aulájában került sor, ahol a tanulók oklevelet, érmet és egyéb tárgyjutalmat vehettek át.

Gratulálunk minden résztvevőnek! Szép volt Brenda, szép volt fiúk!

Szerző: 
Simonné Tamássy Judit
Címkék: